StarSiege 2845

Announcements, Important Things and other Cool Stuff

Moderator: Moderators

61 Wed Jun 15, 2005 4:32 am

hmm... i just got a black case, nothing special.
robindegen
I ril pr0 men
 
Posts: 6698

62 Fri Dec 23, 2005 11:39 pm

Im thinking i should buy T2 and start modding that?
User avatar
bob
Banned
 
Posts: 2575

63 Fri Dec 23, 2005 11:48 pm

NO!
-MiD-
 

64 Tue Dec 27, 2005 3:19 pm

lol k
User avatar
bob
Banned
 
Posts: 2575

65 Tue Dec 27, 2005 4:10 pm

why not just buy the torque engine itself and start there bob? $100 isn't too much, Tribes2 cost $10 so for 10x that price you can create Tribes2, Tribes1 with Tribes2 graphics, Tribes Vengeance on a Tribes2 platform, Starsiege on a Tribes2 Platform, CS, w/e you want;-).... Even pornographic strippers in Virtual :-D
Lethedethius
1st Lieutenant
1st Lieutenant
 
Posts: 166

66 Wed Dec 28, 2005 2:46 pm

Creating a game in Torque is not quite as easy as it seems. The SS2845 project is trying to do just that with support from VU and a talented dev team and they are WAY behind schedule. When they ripped up T2 to make Torque, they tore it to the bone.
User avatar
Sevnn
Site Admin
Site Admin
 
Posts: 1136

67 Wed Dec 28, 2005 2:59 pm

*shrug* I'm just an idiot so I wouldn't know, still would like to try to make my own game however :-D!
Lethedethius
1st Lieutenant
1st Lieutenant
 
Posts: 166

68 Thu Dec 29, 2005 2:00 am

I'm not saying not to buy the engine, it really is an amazing bargain. What I'm saying is that you shouldn't expect to release a full blown game in a matter of hours (or days, or weeks or even months).
User avatar
Sevnn
Site Admin
Site Admin
 
Posts: 1136

69 Thu Dec 29, 2005 3:49 am

Or years. It's one of the main reasons I stick with Tribes 1. All of the content and player base is allready there.

T2 would be great if they could do away with the auth system so the game would really be free, but I don't see it happening any time soon. Legends doesn't have the player base, but they don't have auth servers so it almost evens out.
User avatar
Plasmatic
Lead Developer
Lead Developer
 
Posts: 8375

70 Thu Dec 29, 2005 9:05 am

shrug I'm gonna buy the engine; however I don't plan to create a full blown game, just something for everyone to tinker on...

I would like to create an import program to import all the stuff from tribes1 *like DOX maps* and custom maps to Torque, is this possible? So people can map in t1 *HINT* *HINT* and put it in Torque, or use there models from t1 *HINT* *HINT* and put them in Torque...


That'd be nice eh? ;-)
Lethedethius
1st Lieutenant
1st Lieutenant
 
Posts: 166

71 Thu Dec 29, 2005 2:39 pm

Some of that can already be done with the Torque Example program without buying the code. You won't have teams, but you will have a playable game.
User avatar
Sevnn
Site Admin
Site Admin
 
Posts: 1136

72 Thu Dec 29, 2005 3:35 pm

so you can import tribes stuff into it?

so if I made a skin I can just tell torque to use the tribes models contained in the .vol and it'll do so? ;-), it's already capable? :-)

and nah I'll just buy it, taxes coming up and I'll have some $$$$$ man... I'm always makin that money man :-)

Heck Sevnn if I can get a promising team together to dev a fun game I'll even buy the expansion, Shader... I don't mind paying $250 for fun :-)
Lethedethius
1st Lieutenant
1st Lieutenant
 
Posts: 166

Previous

Return to News

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron